IT I ELEKTROINŽENJERING

Bavim se profesionalnim savjetovanjem, projektiranjem i inženjeringom iz područja elektroinstalacije jake i slabe struje

 Tim naših stručnjaka pravi savremena rješenja za savremene kompanije, koje žele da optimizuju procese i troškove.

Po Vašem zahtjevu radimo projektovanje, montažu, puštanje u pogon, tehničku podršku i servis za sve urađene poslove, ali i za već postojeće infrastrukture.

U naš asortiman usluga spadaju nabavka i ugradnja komplete opreme i elemenata za elektroinstalacije jake i slabe struje. Vršimo izradu kompletne instalacije, nabavku opreme i elemenata fine montaže ( utičnice i prekidači svih vrsta programa, rasvjete, razvodnih tabli i razvodnih ormara, agregata, ups, kompletne opreme za server sobe, videonadzor, alarm, vatrodojava, protivprovala, kontrola prolaza, evidencija radnog vremena, interfon ), puštanje u rad svih sistema te servis i održavanje istih.

4e-Group d.o.o. zapošljava stručnjake s iskustvom, spremne da odgovore na sve vaše zahtjeve. Za Vas pravimo rješenja Internet pristupa, telefonskih usluga i razmjenu podataka u mrežama računara i još mnogo toga.

ELEKTROINSTALACIJE JAKE I SLABE STRUJE

Također pružamo usluge izvođenja elektroinstalacija jake i slabe struje u skladu sa zahtjevima kupaca i korisnika.

Kvalitetan kadar, korištenjem savremenih tehnologija u radu i upravljanje procesima po međunarodnim standardima garantuju kvalitet naših usluga.

Cilj i buduća orjentacija preduzeća je da postane i opstane kao vodeći partner privrede na lokalnom i regionalnom nivou.

Posvećenost rukovodstva ogleda se u pravcu razvoja preduzeća kroz sticanje novih znanja. Specifičnost preduzeća je sistemski pristup u upravljanju kroz procesni pristup u cjelokupnom poslovanju.

Neprekidna unapređenja sprovode se u cilju poboljšanja performansi procesa i cjelokupnog poslovnog sistema ka zadovoljenju potreba i želja kupaca i ostalih zainteresovanih strana.